Mogyorós Babka
Csak személyes átvétel lehetséges!
A húsvéti termékeket a március 25. és április 1. közötti időszakra lehet rendelni.
A babka eredetének pontos történetét nem lehet biztosan feltérképezni, van, aki szerint lengyel húsvéti sütemény, más források zsidó hagyományra hivatkoznak. A fűszerekkel gazdagon ízesített mákos csavart kalács ideális húsvéti reggeli vagy uzsonna, de ebéd utáni desszertként is megállja a helyét.
FIGYELEM! Az tortadíszek, figurák és virágok sok esetben drótokkal és fogvájóval vannak rögzítve, a díszek fogyasztása előtt ezeket el kell távolítani!
Liszt (glutén), cukor, vaj (tej), kakaópor, tojás, mák,
mák, élesztő,só.Tápanyag összetétel (100 g): energia: 1669 kJ/399, fehérje: 8 g, zsír: 24 g amelyből telítetlen zsírsavak 3,1 g, szénhidrát: 45,1 g, ebből cukrok 15,4 g só 0,1 g Súly:800 g