Diós áfonyás bejgli 500 g

Diós áfonyás bejgli 500 g

Leírás

Kedves vásárlóink! A szezonális időszakra való tekintettel nagyon sok rendelést kapunk, azokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és adjuk át a futárszolgálatnak, az átfutási idő jelenleg legalább 7 nap. Köszönjük a türelmüket és a megértésüket! Tradicionális karácsonyi sütemény, melyet klasszikus élesztős, omlós, azaz pozsonyi tésztából készítünk. Illatos fahéjjal, citrom- és narancshéjjal ízesített, almával és mazsolával dúsított dió töltelékkel töltjük, áfonyával bolondítjuk. Szavatossági 30 nap Méret:250 mm x 70 mm x 45 mm A termék mérete megfelelő adat, mivel kézműves termék, ezért ez változhat!

Összetevők: BÚZA liszt, cukor, DIÓ bél (16%), cukor, áfonya töltelék (10,5%) /áfonya, cukor, dzsemfix (fruktóz, zselésítőanyag: pektinek, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: szorbinsav)/, piskóta, Ú , ivszta , B emulzió (emulgeálószerek: E420, E 471, aroma), sütőpor (térfogatnövelő szerek: nátrium-karbonátok, difoszfátok, kukoricakeményítő)/, ivóvíz, TEJ , vaj ( TEJ ), krémmargarin /növényi zsírok (pálma, kókusz), növényi olajok (repce), víz, emulgeálószer: E475, E471, napraforgó lecitin, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj karotin, színhéjon regáter:,tromsav, / revajkorsilli arany mazsola /mazsola, napraforgó olaj/, kanírozott citrom /citrom kocka, glükóz-fruktóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: E220/, kandírozott narancs /narancshéj, glükóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, cukortartó tartósítószer: kálium-szorbát, aroma/, élesztő, só, sütőaroma /nedvesítőszer: E1520, természetes, kelátomást szabályozó anyag: E262i, savanyúságot szabályozó2, savanyúságot szabályozó2 anyag:/ kálium-szorbát. Nyomokban FÖLDIMOGYORÓT és más DIÓFÉLÉK et tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1566kJ (374kcal), zsír: 19g - amelyből telített zsírsavak: 5,6g, szénhidrát: 44g - amelyből cukrok: 23g, fehérje: 6,7g, só: 0,3g

Ár

5 000 Ft

 

Jellemzők

  • Mennyiségi egység: db.

Feliratkozás hírlevélre

A weboldal cookie-kat("sütiket") használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.