Mákos bejgli 500 g

Mákos bejgli 500 g

Leírás

Kedves vásárlóink! A szezonális időszakra való tekintettel nagyon sok rendelést kapunk, azokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és adjuk át a futárszolgálatnak, az átfutási idő jelenleg legalább 7 nap. Köszönjük a türelmüket és a megértésüket! Tradicionális karácsonyi sütemény, melyet klasszikus élesztős, omlós, azaz pozsonyi tésztából készítünk. Illatos fahéjjal, citrom- és narancshéjjal ízesített, almával és mazsolával dúsított mák töltelékkel töltjük. Szavatossági 30 nap Méret:250 mm x 70 mm x 45 mm A termék mérete megfelelő adat, mivel kézműves termék, ezért ez változhat!

Összetevők: BÚZA liszt, darált mák (20%), cukor, piskóta morzsa / BÚZA liszt, TOJÁS , ivóvíz, cukor, emulgeáló paszta (emulgeálószerek: E420, E 471, aroma), kakaópor, sütőpor (térfogatnövelő szerek: nátrium-karbon foszficaj karbonátkeivó szerek , karbon-karbonátok, ), krémmargarin /növényi zsírok (pálma, kókusz), növényi olajok (repce), víz, emulgeálószer: E475, E471, napraforgó lecitin, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: karotinok/, reszelt citromhéj, TOJÁS sárgája, vanillincukor /cukor, vanillin aroma/, arany mazsola /mazsola, napraforgó olaj/ozott, kanírozott szabályozó citrom, savatt tartós szabályozó citrom /citrom /citrom:2,20/citrom kockú,2 narancs /narancshéj, cukor, glükóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma/, élesztő, só, sütőaroma /nedvesítőszer: E1520, víz, kelátképző anyag: E262i, savanyúságot szabályozó anyag: E260, természetes citrom aroma/, tartósítószer: kálium-szorbát. Nyomokban FÖLDIMOGYORÓT és DIÓFÉLÉK et tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1557kJ (371kcal), zsír: 17g - amelyből telített zsírsavak: 5,7g, szénhidrát: 46g - amelyből cukrok: 23g, fehérje: 8,6g, só: 0,3g

Ár

4 500 Ft

 

Jellemzők

  • Mennyiségi egység: db.

Feliratkozás hírlevélre

A weboldal cookie-kat("sütiket") használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.