Szombati Habroló 5 db

Szombati Habroló 5 db

Leírás

Személyes átvételre lehetséges csak rendelni, kizárólag szombati átvétellel!

Van egy sütemény, amelyet nem lehet sietve enni, hiszen minden harapásnál érezni a vajas tészta finom roppanását és a főzött tojásfehérje hab könnyed, édes lágyságát. Ez a habroló, egy igazi klasszikus, amely generációk óta a cukrászdák éke. Ezt a hagyományos finomságot, mely régen a lagzik elmaradhatatlan édessége volt, minden szombaton frissen készítjük a cukrász műhelyünkben, hogya vendégeink újra és újra elcsábulhassanak.

A habrolónk titka az alapanyagokban rejlik: a vajas tészta aranybarnára sül, omlós és réteges, mégis tökéletes tartást ad a benne rejlő, fényes tojásfehérje habnak. Ez a töltelék nem csupán édes, hanem selymes, légies és ellenállhatatlanul krémes – épp, ahogy a nagymamáink készítették.

Akár egy nosztalgikus ízélményre vágysz, akár egy tökéletesen elegáns desszertet keresel, a habroló mindig jó választás. Kóstold meg, és hagyd, hogy a klasszikus ízek újra és újra rabul ejtsenek!

Allergének: glutén, tej, tojás. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100gramm termékben: energia: 1539kJ/369kcal, zsír: 22,1g - amelyből telített zsírsavak: 13,8g, szénhidrát: 36,9g - amelyből cukrok: 16,6g, fehérje: 5g, só: 0,1g

A keresztszennyeződés lehetősége miatt minden termékünk nyomokban tartalmazhatbármilyen allergént, ezért termékeinket ételallergiával vagy allergén-intoleranciával élők kizárólag sajátfelelősségükre fogyaszthatják

Ár

2 450 Ft

 

Jellemzők

  • Mennyiségi egység: db.

Kiszállítás esetén a rendelés feldolgozása és a termekek elkészítése 3-5 munkanapot vesz igénybe.

A megrendelés feldolgozását utalásos rendelés esetén az átutalás beérkezése után áll módunkban elkezdeni. Az utalásra 3 munkanap áll rendelkezésre. Amennyiben nem érkezik be az összeg 3 munkanapon belül részünkre, a megrendelés törlésre kerül.

Csak személyes átvétel lehetséges

Feliratkozás hírlevélre

A weboldal cookie-kat("sütiket") használ. A weboldal további használatával Ön jóváhagyja a cookie-k használatát.